Strong relationships are built on solid foundation

Relatie

Wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke en open benadering aan de basis ligt van een duurzame relatie. Samen rond de tafel zitten om de functie, opdracht en jouw wensen te bespreken is een standaard onderdeel van onze aanpak. Door onze kleinschaligheid zijn wij altijd bereikbaar en kunnen wij snel schakelen.

Expertise

Vanuit onze directe ervaring op het gebied van Audit, Risk en Finance begrijpen wij wat je zoekt. De termen hoef je ons niet uit te leggen. Wij kunnen ons goed inleven in de functieprofielen, omdat wij de functies zelf hebben vervuld. Wij volgen ook de ontwikkelingen binnen relevante vakgebieden op de voet en weten dus wat er speelt. Vanuit deze basis beginnen wij met het selecteren van de juiste professional.

Competenties

Echt luisteren is waar wij sterk in zijn: jouw wensen in de juiste context plaatsen, de juiste vragen stellen en brainstormen over de beste opties vanuit onze directe ervaring. Wij weten als geen ander dat ’cultuur-match’ minstens even cruciaal is als ’expertise-match’. Wij matchen niet op steekwoorden in CV’s maar zoeken altijd naar de persoon achter de CV. Deze ingrediënten gebruiken wij om de juiste professional aan jou voor te stellen.

adminVoor Opdrachtgevers