Over Ilona

Ik hou van uitdagingen. Ik ben analytisch, creatief en weet van aanpakken. Voor iedere uitdaging is er een oplossing en deze vinden geeft mij energie. Ik zit zeker niet stil. Met 3 afgeronde opleidingen (Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie en postdoc Register Accountant) heb ik een stevige theoretische basis opgebouwd. Deze heb ik verrijkt met praktijkervaring bij Deloitte waar ik bij diverse grote klanten zeer veel verschillende aspecten van audit, risk en finance heb leren toepassen.

Ik geloof in de toegevoegde waarde van audit en risicomanagement. Daarom heb ik na Deloitte gekozen voor Amgen, de grootste biotech corporatie, waar ik op senior niveau de audit afdeling heb geleid. Na 4 jaar heb ik een bewuste keuze gemaakt om een zzp-er te worden. Zelfstandig bezig zijn, bij prachtige bedrijven mogen rondlopen en mijn vak kunnen uitoefenen waren de belangrijkste redenen hiervoor. En ik geniet daar nog steeds van want uitdagend is het zeker. Mijn scherpte, flexibiliteit, analytisch vermogen, creativiteit, oplossingsvermogen, vakkennis en mensenkennis worden sterk aangesproken.

Mijn nieuwsgierigheid naar mensen, hun drijfveren en mijn ondernemersgeest hebben mij doen besluiten dat ik meer wil. De volgende uitdaging dus. Deze ben ik graag samen met Selvi aangegaan met RecRoots. “Blijf dicht bij je roots” is ons motto. En dat doen wij. Met onze energie, bagage aan ervaring en onze pool van competenties weet ik zeker dat wij een waardevolle partner kunnen zijn voor zowel ondernemingen als professionals. Ik geloof in de kracht van samen, samen met RecRoots, samen met jou.

Ik ontmoet je graag, tot ziens bij RecRoots!

adminOver Ilona